Select Page

Lassen zit in mijn DNA. Van de school tot nu ben ik gepassioneerd door lastechnieken. Voortdurend heb ik me verder bekwaamd. Na mijn opleiding lassen met een specialisatiejaar pijpfitting, ben ik aan de slag gegaan bij een smid. Poorten lassen, trappen, balustrades, … In die 2 jaar heb ik veel en gevarieerde praktijkervaring opgedaan. Daarna ben ik 6 jaar fotolasser geweest bij een bedrijf in inox leidingen. Doorlassingen, fotolassen, ik maakte het me helemaal eigen.
De komende drie jaar ging ik aan de slag als lasser-monteur. Een erg afwisselende job die mijn ervaring verder verbreedde.
Sinds 2017 ben ik technisch adviseur lasmaterialen bij Lastek. Met de opgebouwde bagage vanuit de praktijk, adviseer ik nu op mijn beurt lassers over de meest aangewezen lasapparaten, lastoevoegmaterialen en technieken.
De producten van Lastek staan aan de top van de lasmarkt; dat maakt mijn werk extra aangenaam. De klanten waar ik onze kwaliteit mocht bewijzen, bleken achteraf zeer blij met hun keuze voor Lastek. Lassen met goed gereedschap is aangenamer en men boekt winst in tijd en kwaliteit.
Ik demonstreer vaak zelf lasapparaten ter plekke, en denk mee na over lasprocessen en de meest geschikte toevoegmaterialen. Bij complexe vraagstukken betrek ik ook onze lasingenieurs. Ik ga er prat op om een goede en doordachte oplossing aan klanten te bieden. Zij tevreden, ik tevreden.